De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Horner, limieten

 Dit is een reactie op vraag 65414 
Hoe moet ik dit dan aanpakken?

noob
Student Hoger Onderwijs België - vrijdag 22 juli 2011

Antwoord

Noob,
Als f(x)=x4-a4, dan is f(a)=0,dus f(x)=(x-a)g(x).Bereken g(x) met Horner methode.

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
vrijdag 22 juli 2011



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3