De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Machten (tot de macht 0)

 Dit is een reactie op vraag 63467 
25=32
24=16
23=8
22=4
21=2

Je deelt steeds door 2, dus 2°=1.
Dit is ook bij alle andere getallen.

Thamar
Student hbo - vrijdag 18 maart 2011

Antwoord

Zo is het maar net...
Alleen klopt het niet voor alle andere getallen... bij 00 bijvoorbeeld...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 19 maart 2011
 Re: Re: Machten (tot de macht 0) 
Re: Re: Machten (tot de macht 0)



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3