De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Hoe bewijs ik dit?

1/sin x - sin x = cos x / tan x

Remco
Student hbo - dinsdag 14 december 2010

Antwoord

Beste Remco,

Zet het linkerlid bijvoorbeeld op gelijke noemer, denk aan:
- cos2x + sin2x = 1,
- tan(x) = sin(x)/cos(x).

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 14 december 2010
 Re: Hoe bewijs ik dit? 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3