De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Exponentiele functie

Vraag:
f(u)= eu + e-u
Laat zien dat de tweede afgeleide gelijk is aan f(u)

Uit deze vraag kom ik niet uit. Zou iemand mij hierbij kunnen helpen? En is de eerste afgeleide dan ook dezelfde als de tweede? Alvast bedankt.

Jeroen

Jeroen
Student hbo - zondag 15 augustus 2010

Antwoord

Jeroen,
f'(u)=eu-e-u en f''(u)=eu+e-u.

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 15 augustus 2010
 Re: Exponentiele functie 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3