De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Gebroken machten

Hoe los ik (1/4)x=64 op?
x=?

Sonja
Iets anders - zondag 11 juli 2010

Antwoord

Sonja,
64 = 4򉕘 = 43 = (1/4)-3, dus x=-3.

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 11 juli 2010
 Re: Gebroken machten 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3