De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Acht kaarten trekken uit 52

 Dit is een reactie op vraag 61597 
4   x    48
3 5
___________ = 0,01 = 1 % kans

52
8

Smeets
Student hbo - dinsdag 16 februari 2010

Antwoord

Het aantal mogelijkheden is inderdaad gelijk aan de teller.
Met deze breuk heb je de kans berekend op deze gebeurtenis (0,0091 = 0,91% ).

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 16 februari 2010



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3