De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vectoren en cartesische coordinaten

Wel ik heb een oefening en deze luid als volgt een drihoek ABC met coordinaten A(5,2), B(7,3) en Z(het zwaartepunt)(5,2)
Ik moet C berekenen en ik weet dat A+B+C/3=Z maar ik kan mijn formule niet omvormen ik heb alles al geprobeerd en het lukt niet en misschien even ter informatie we zijn bezig met het hoofdstuk vectoren in het vlak met oorsprong

vesna
2de graad ASO - zondag 31 januari 2010

Antwoord

Uit A + B + C = 3Z kun je toch wel C bepalen als je A, B en Z invult?
Ik doe de eerste coördinaat voor: 5 + 7 + x = 3x5 = 15 dus??????????

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 31 januari 2010



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3