De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Cosinus

 Dit is een reactie op vraag 61462 
Volgens mijn formuleblad:

cos(A-B)=cos(A)·cos(B)+sin(A)·sin(B)

Ivo
Student hbo - zondag 17 januari 2010

Antwoord

Dat ook, maar ik dacht eigenlijk meer aan $
{\large \pi \over 4}
$ en $
{\large \pi \over 6}
$.
Dat is samen ook $
{\large {5\pi } \over {12}}
$. Toch?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 17 januari 2010



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3