De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Codes??

 Dit is een reactie op vraag 60583 
Dank zij u begrijp ik het nu prima alleen weet ik niet of u een fout heeft gemaak bij vraag 3 en 4:
bij vraag 3 is het toch 4x6x5x4x3
bij vraag 4 is het toch 7x5x4x3x2 of zie ik dat verkeerd..

harstikke bedankt voor al u moeite!

mvg,
Jan

Jan
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 oktober 2009

Antwoord

Dag Jan,
Bij vraaag 3 heb je helemaal gelijk. M', beschrijving klopt wel, daarna een tikfout.
Maar bij vraaag 4 klopt het wel.Je moet de twee antwoorden optellen:
1x3x5x4x3 + 3x6x5x4x3=1x(3x5x4x3)+ 6x(3x5x4x3)=7x(3x5x4x3)=7x5x4x3x3
Groeten,Lieke.

ldr
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 26 oktober 2009



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3