De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Oplossen rationale functie met 3 onbekenden

 Dit is een reactie op vraag 60505 
Hallo Tom,

Bedankt voor de tip! Als ik het op deze manier bereken, dan kom ik a=-1, b=2 en c=0 uit.

Nele
Student universiteit België - zaterdag 17 oktober 2009

Antwoord

Beste Nele,

Dat ziet er goed uit

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 17 oktober 2009



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3