De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Integraal omvormen tot fundamentele integraal

hoi,ik zie niet goed hoe ik hieraan kom:
cosx=g(x)=u en -sinxdx=g'(x)dx=du

òcosx/sinxdx=ò(cosx.-sinxdx)/-sin2x

Aniek
3de graad ASO - woensdag 9 september 2009

Antwoord

Beste Aniek,

Probeer eens de substitutie u = sin(x).

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 9 september 2009
 Re: Integraal omvormen tot fundamentele integraal 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3