De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Cos x en sin x cos x sin x cos 2x (1 - sin 2x)

heb al volgende gevonden :
=(cosx + sinx).(cosx - sinx)/ cosx.sinx(cosx - sinx)
= cos2x - sin2x / (cos2x.sinx - cosx.sin2x)
= cos2x / (cos2x.sinx - cosx.sin2x)
= cos2x / ((1-sin2x).sinx - cosx(1-cos2x))
= cos2x / (sinx - sin3x - cosx + cos3x)
en nu weet ik het niet? hoe kom ik aan (1 - sin2x) onder in de breuk?

Jordan
3de graad ASO - woensdag 10 juni 2009

Antwoord

Jordan,
De opgave is onbegrijpelijk.Als je deze duidelijk weergeeft wil ik er wel naar kijken.

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 11 juni 2009



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3