De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Vierkantsvergelijkingen: vraagstukken

 Dit is een reactie op vraag 58927 
dat gaat toch niet want als ik dat uitreken is de discriminant = 12 en de vierkantswortel van 12 is met een kommagetal du kunnen we dat niet berekenen

faton
Overige TSO-BSO - zaterdag 11 april 2009

Antwoord

Ö12 = 2Ö3
Na vereenvoudiging bekom je als oplossing 2+Ö3 en 2-Ö3
Het product (= de oppervlakte) is dan gelijk aan 1
en de som is gelijk aan 4, dus de omtrek is 8

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 11 april 2009
 Re: Re: Re: Vierkantsvergelijkingen: vraagstukken 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3