Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Produkt van twee tweetermen

(-x-4).(2x-2)=-2x² +8 Is dat juist?

mike v
1ste graad ASO-TSO-BSO - dinsdag 10 december 2002

Antwoord

(-x - 4)(2x - 2) = -2x2 + 2x - 8x + 8 = -2x2 - 6x + 8
Nu weet je zelf of het gelijk is aan hetgeen je schreef.

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 10 december 2002



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics