De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Omvorming tot k sin (x-c)

 Dit is een reactie op vraag 58544 
ik snap het nog niet, hoe komt u aan de 0,2, en in mijn boek staat niets van een tg, kunt u anders eens een voorbeeld iets uitgebreider doorlopen. vb: -5sinx+12cosx = een vorm van k.sin(x-c)

dank u.

Aniek
3de graad ASO - donderdag 5 maart 2009

Antwoord

Aniek,
1/5=0,2.Als tga=12/5, is cosa=5/13,zodat k=0,2/cosa=0,52 en c=bgtan12/5.

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 5 maart 2009
 Re: Re: Omvorming tot k sin (x-c) 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3