De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Kansrekenen

 Dit is een reactie op vraag 58004 
hallo,
ik deed 2* n faculteit / ((n-2)faculteit 2 faculteit) +72 = (2n)faculteit / ((2n-2)faculteit 2 faculteit)
dan (n-1)n +72 = (2n-1)(2n)/ 2
hieruit krijg ik dan n2=72
wat doe ik dan verkeerd?
alvast erg bedankt
groetjes yann

yann
3de graad ASO - maandag 19 januari 2009

Antwoord

Het gaat om variaties, niet om combinaties :/

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 19 januari 2009
 Re: Re: Kansrekenen 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3