De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Snijpunten grafieken

Bereken de snijpunten

f(x)=(x+3)/(2x+1) en g(x)=3x-5
f(x)=g(x)

x+3=6x2-7x-5
6x2-8x-8
volges ABC formule geeft snijpunten
x=-2/3 of 2

Wat gaat hier fout?

Ivo
Student hbo - dinsdag 16 december 2008

Antwoord

Een paar die ik heb kunnen ontdekken zijn 1. dat je 6x2-8x-8 schrijft waar de 6x2-8x-8=0 moet schrijven en 2. je moet wel de coördinaten van de punten geven en niet alleen de x-waarden. Verder geen bezwaren! Wat zou er fout moeten gaan?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 16 december 2008



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3