De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Oplossen van vergelijking

Hoe los je deze op ?

3log x = 9log(2x-1)

Gerrit
3de graad ASO - woensdag 3 december 2008

Antwoord

Probeer eens te bewijzen dat:
3log x = 9log(x2)

En dan is natuurlijk ...
(En dat geeft als antwoord: x = 1)

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 3 december 2008



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3