De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vraagstuk logaritmen

Hoi,

Hoe los ik dit op:

Log10Ö10
_________
log0,1

Daan
3de graad ASO - maandag 1 december 2008

Antwoord

Dit is een getal en geen vergelijking. Dus oplossen is er niet bij.
10Ö10=101.5, dus log10Ö10=1.5
Evenzo
0.1=10-1 dus log0.1=-1
1.5/-1=-1.5

Snap je?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 1 december 2008



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3