De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Exponentiële vgl

los op: f(x)exp g(x)=1
1) f(x)=1
2) f(x) 0 en g(x)=0

Nu is er nog een derde mogelijkheid.
f(x)=... g(x)=m/n iets met een kgv... ???

Jan
3de graad ASO - woensdag 26 november 2008

Antwoord

Beste Jan,

Hint: (-1)2 = 1. Kan je nu nog een '(algemeen) geval' bedenken?

mvg,
Tom

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 26 november 2008
 Re: Exponentiële vgl 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3