De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Recursie of niet?

 Dit is een reactie op vraag 57154 
Okeee, super! Maar ;

Stel nu dat we de faculteit van 3 willen uitrekenen. Dan is n gelijk aan 3 en gaat de functieaanroep als volgt:

f(3) Roept f(n) aan met n = 3
Uitkomst = 3 x f(2) Berekening op de stack
? .....
? .....
? .....
? .....
? .....
Uitkomst = 1 Voer berekening uit en stop


Beschrijf het verdere verloop van deze aanroep door bovenstaand schema over te nemen en in te vullen.

HOE DOE JE DAT DAN?

Laat zien hoe je met het schema op het antwoord uit kunt komen. Hoe worden de basisstap en de stack daarbij betrokken?

jessie
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 15 november 2008

Antwoord

Nou, dat zou nu toch zelf wel moeten lukken? Volg gewoon de stappen die je zelf in je vorige vraagstelling hebt gegeven. En met wiskunde heeft het niet zo veel meer te maken...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 15 november 2008



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3