De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Als 10=5 , 8=4 wat is dan 6?

Als er rovers zijn en dit zijn de formules:
10=5
8=4
6=? maar geen 3.

Nathal
Overige TSO-BSO - zondag 9 november 2008

Antwoord

Je hebt geluk dat ik het raadsel ken, want de beschrijving die je geeft is wel heel magertjes.

Tip: het is eigenlijk een taalspelletje, geen rekenspelletje...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 9 november 2008
 Re: Als 10=5 , 8=4 wat is dan 6? 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3