De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Terugrekenen bmi

Een "body mass index" is een berekening om iemands gezondheid te meten.
De formule is: kilogram/meter2 = bmi
Ik wil graag de formule die berekent hoeveel is meter2 als bmi is vastgesteld op 25.


Leo va
Ouder - maandag 1 september 2008

Antwoord

Uit bmi = G/m2 volgt m2 = G/bmi.

MBL

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 1 september 2008



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3