De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Machten van e en vergelijking raaklijn opstellen

Gegeven is de functie: (6ex)/(1+ex)

Stel een vergelijking op van de raaklijn in het snijpunt van de grafiek met de y as.

Snijpunt y-as dus x=0
f' = (6ex)/(1+ex)2)

Komt er bij mij y=3x+3 uit maar ik doe iets verkeerds blijkbaar.

nadien
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 25 mei 2008

Antwoord

Je afgeleide is in orde, maar als ik daar x = 0 invul, krijg ik niet 3 maar 11/2.

MBL
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 25 mei 2008



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3