De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Natuurlijke logaritmen en machten van e

(ex/(ex-1)) = 3

Ik kom er steeds niet uit.

nadien
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 25 mei 2008

Antwoord

Nadien,
Uit de verg. volgt:ex=3ex-3,dus ex=1,5 en x=ln1,5.

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 25 mei 2008



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3