De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Het =-teken van de TI 83

Hallo,

In mijn klas (3 havo) hebben we vandaag van de leraar een programma voor de 'ABC-formule' in onze GR gezet, helaas: Ik heb een ouder model (de TI 83 i.p.v. TI 84) en om een of andere reden deed het overzetten het niet. Dus ik zocht naar een programma voor de ABC formule voor de TI 83. Ik heb geen kabel meer, dus moest ik die met de hand in mijn GR zetten, jammer maar hier komt dus het probleem:

Ik moet 'X1=' invoeren maar ik weet niet maar de '=' knop zit (aangezien je enter gebruikt om een som uit te rekenen, maar je moet hier echt de = als symbol in voegen).

Ik heb al op internet gezocht naar dignen als: 'TI 83 = of key guide' maar nergens vind ik het antwoord of een lijst met sybolen/toetsen van de TI 83 dus heb ik toch maar besloten om voor zo iets kleins deze WisFAQ the mailen.

Ik heb niet direct een antwoord nodig want ik nog wel een tijdje de hele ABC-formule zonder dit programmatje invoeren, maar het zou fijn zijn om binnen een paar dagen antwoord te krijgen (eerder is natuurlijk nog fijner )

Bijvoorbaat dank

Koen S
Leerling onderbouw vmbo-havo-vwo - donderdag 17 april 2008

Antwoord

Bij de TI-83 zit het '='-teken onder TEST (boven MATH). Net als ¹, , , en . Je moet het maar weten...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 17 april 2008



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3