De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: 3e graads vergelijkingen

 Dit is een reactie op vraag 55256 
hoezo is x=2 dan een oplossing?

Lisa
Leerling bovenbouw havo-vwo - dinsdag 15 april 2008

Antwoord

Lisa, Invullen van x=2 geeft:8-24+8+8=?

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 15 april 2008
 Re: Re: Re: 3e graads vergelijkingen 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3