De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Grafieken van logaritmische functies

hoi, ik heb nog eens een vraagje:
Verklaar: de inverse functie van y=b·ax is y=alog(x/b)

Ik doe dan:
y=b·alogx=alogxb, maar ik kom er niet...
Hoe kun je dit dan wel verklaren?
Groetjes en alvast bedankt

yann
3de graad ASO - zaterdag 8 maart 2008

Antwoord

Schrijf je functie gewoon eens uit!

q54731img1.gif

Moet kunnen...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 8 maart 2008
 Re: Grafieken van logaritmische functies 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3