De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Groeisnelheid op een moment

 Dit is een reactie op vraag 54454 
hoi,

ja hier kom ik al verder mee, maar bij de eerste vraag, dan heb ik alleen het x-coördinaat y'=2x 2x=5 x= 2.5
maar wat is dan het y-cxoördinaat?

Erik
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 20 februari 2008

Antwoord

Joepie... Vul x=21/2 in de functie in: dus y=(21/2)2=61/4.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 20 februari 2008



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3