De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Logaritmische vergelijking

3log(2x)=5log(3)
3log(2)+3log(x)=1/3log(5)
kan iemand mij helpen met deze vgl ?
Alvast bedankt.

Veter
Leerling mbo - dinsdag 13 november 2007

Antwoord

Beste Veter,

Gebruik: 3log(2x)=a, dan: 2x=3a
a=log(3)/log(5)

Succes.

ldr
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
dinsdag 13 november 2007
 Re: Logaritmische vergelijking 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3