Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Stochast binomiale verdeling

 Dit is een reactie op vraag 52991 
Dat antwoord krijg ik inderdaad ook.. was vergeten 1 - dat te doen...
maar zo krijg ik toch echt bij elke vraag de verkeerde antwoorden
zo moet het antwoord bij B zijn 0,276
en bij C 0,389
Wat doe ik toch verkeerd... ?

amber
Student universiteit - zondag 11 november 2007

Antwoord

b.

Binomiale verdeling

p= n= k=

P(X=k)=P(X<=k)=P(X>k)=

P(X=4)+P(X=8)=0.2311+0.0078=0,2389

c.

Binomiale verdeling

p= n= k=

P(X=k)=P(X<=k)=P(X>k)=

(X5)-P(X3)=0.8822-0.4925=0.3897

Zo zou ik het doen, maar ik weet niet wat je doet dus kan ik niet goed zien wat je dan verkeerd doet. Hopelijk helpt het toch...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 11 november 2007



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics