De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Dimensie uitrekenen met behulp van een tabel

we moeten een tabel maken met r (lengte ribben), k(verkleiningsfactor)en n( het aantal kubusjes).met de tabel moeten wij dan laten zien wat de dimensie is van een rechthoek met oppervlakte 3.
veder hebben we de formule erbij gekregen: n= c·kd

we weten dat de demensie 2 is, dat is al gegeven. Alleen moeten wij laten zien hoe dat komt.

amber
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 26 maart 2007

Antwoord

Hoeveel "kubusjes" met r=1 passen er in de rechthoek?
En hoeveel met r=0,5?
Welke k hoort daarbij.
En, klopt dat met de formule?

os
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 26 maart 2007
 Re: Dimensie uitrekenen met behulp van een tabel 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3