De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: ISBN niet volledig herkenbaar

 Dit is een reactie op vraag 48542 
Je hebt toch meerdere mogelijkheden???
vb: a=0 en b=1
a=3 en b=0
graag wat meer uitleg

jens r
3de graad ASO - zaterdag 20 januari 2007

Antwoord

Je moet er voor zorgen dat 5a+4b+73 deelbaar is door 11 en dat kan als a=0 en b=1 en als a=3 en b=0 ook ja, dat zie ik nu ook... vreemd... Je kan dus a en b niet eenduidig vast stellen. Jammer...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 20 januari 2007



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3