De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Goniometrische vergelijkingen

Hoi,
Hoe moet je deze oefening oplossen
cos(p/3-x)=cos(p/4-x)

Alvast bedankt!!

Nic
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 december 2006

Antwoord

Er geldt:

cos(a)=cos(b)
a=b+k·2p of a=-b+k·2p

Zie ook 6. Goniometrische vergelijkingen oplossen

Lukt dat zo?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 9 december 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3