De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Eenparige beweging

 Dit is een reactie op vraag 47839 
Van de gegeven uitwerking bergijp ik niets: dit leidt tot 10 + v2 = v2 -2 en dat is equivalent met v2 is element van de lege verzameling. Heb je nog een uitwerking die toont dat resp. de gemiddelde snelheden 80 km/uur en 90 km/uur resulteren?

Robert
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 29 november 2006

Antwoord

Ik denk dat je vergelijking B verkeerd interpreteert hoor. De "-2" staat helemaal niet in de noemer bij v2, anders had ik er haakjes moeten bijzetten. Dus v1 is zeker niet v2-2.

Denk er eens over na. Relevante formule tussen afgelegde weg, tijd en snelheid veronderstelde ik gekend: v = x.t

(A) = het verband tussen de snelheden
(B) = het verband tussen het benodigd aantal uur

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 29 november 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3