De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Hogeregraadsvergelijkingen

 Dit is een reactie op vraag 47061 
Omdat t = x4
t1 = x4 = 3 $\Rightarrow$ x1= √3 ; x2 = -√3
t2 = x4 = -1 $\Rightarrow$ geen oplossing

Als ik het juist heb, zijn er dus 2 oplossingen voor x, namelijk x1=√3 en x2=-√3

Dank je om me te helpen

Lisz T
Overige TSO-BSO - donderdag 12 oktober 2006

Antwoord

Er zijn inderdaad twee oplossingen, maar niet x1 =Ö3 en x2 = -Ö3

q47063img1.gif

wl
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 12 oktober 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3