De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Re: Prooi roofdier model --> evenwichtswaarde berekenen

 Dit is een reactie op vraag 46872 
ik ben bang dat ik dan toch hulp nodig met het oplossen van die vergelijking:$ alvast bedankt

jon
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 1 oktober 2006

Antwoord

-12+3p=0 en 10-4r=0 kan je toch wel oplossen?

Deze twee 'jongens' zijn van 't zelfde:

0.25 - 0.0015·r = 0
-0.03 + 0.00004·p = 0

Zie eventueel 1. Een eenvoudige vergelijking oplossen

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 1 oktober 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3