De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Schrijf als een product

 Dit is een reactie op vraag 46841 
ik versta het niet bij die eerste oefening 30a-25b= inderdaad 30-25 = 5 maar die a en b wat gebeurt er daarmee

leys A
1ste graad ASO-TSO-BSO - zaterdag 30 september 2006

Antwoord

30a - 25b = 5·(6a - 5b)

...verder niets! En geen rare dingen doen!

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zaterdag 30 september 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3