De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Vergelijkingen

 Dit is een reactie op vraag 46711 
Hoe kom je aan 1/2x

leys A
1ste graad ASO-TSO-BSO - woensdag 20 september 2006

Antwoord

3/2x-x=3/2x-1·x=3/2x-2/2x=1/2x
Zoiets?
Of 11/2x-x=1/2x

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 20 september 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3