De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Herschrijf de formule

Waarom is de herschrijving van
x(y+1)=2x+4 in de vorm van y=
of y=1+4/x
of y=(x+4)/4?

jaap
Leerling bovenbouw havo-vwo - zaterdag 9 september 2006

Antwoord

q46587img1.gif

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 10 september 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3