De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Goniometrische formules

 Dit is een reactie op vraag 46557 
Waarom dan sin(t)=-sin(t)?

B
Student hbo - woensdag 6 september 2006

Antwoord

Waarom geldt sin(-t)=-sin(t)?


   q877img3.gif


De grafiek van y=sin x is puntsymmetrisch t.o.v. van (0,0).

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 6 september 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3