Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Stabiele verdeling

In een dorp zijn twee concurrerende tankstations. het verloop tussen beide is nogal groot.
Aangelokt door stuntprijzen laat elke maand de helft van de klanten van Quicktank de tank bij de Wiite Pomp volgooien. Quicktank voert een actie met spaarzegels waardoor elke maand 25% van de klanten van Witte pomp naar Quicktank gaat. In het dorp maken 300 mensen gebruik van beide tankstations.
Bereken de stabiele verdeling.

Ik weet dus niet hoe de stabiele verdeling berekend moet worden. Ik dacht namelijk gewoon dat je 2 matrices net zovaak met elkaar vermenigvuldigd totdat de uitkomst niet zoveel meer veranderd.
Hoe moet het nou want het antwoord in mijn antwoordenboekje snap ik niet.
Daar staat: W=2Q; Q=100 en W=200
Ik snap het niet.

Hwoud
Leerling bovenbouw havo-vwo - donderdag 23 maart 2006

Antwoord

q44492img1.gif

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 23 maart 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics