De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

HZZ is geen congruentiekenmerk

Hallo,
HZZ is geen congruentiekenmerk. Hoe kan ik dit aangeven met een goed tegenvoorbeeld?
Groet

Eva
Leerling bovenbouw havo-vwo - maandag 13 maart 2006

Antwoord

Probeer twee niet-congruente driehoeken te construeren (∆ABC en ∆ABD) met de volgende gegevens:

$\angle$A=45°
AB=5
BC=BD=4

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 13 maart 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3