De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vergelijking met ln

hoi, ik zit met deze vergelijking in m'n maag:

(lnx)2 - 3lnx = 0

ik wee
Leerling bovenbouw havo-vwo - woensdag 1 maart 2006

Antwoord

Als je de vergelijking y2-3y=0 op zou moeten lossen dan zou je 't wel weten denk ik...
Doen!
En dan weer terug naar y=ln(x)

Zie ook 1. Ontbinden in factoren

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 1 maart 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3