De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Omrekenen hondersten en minuten

stel ik verricht handelingen die per week 0.50 kosten ( = 30 minuten)
En ik verricht handelingen die als volgt zijn uitgerekend; ik doe iets 4 x per week 16 keer a 160 sec. Dan kom ik uit op 2.84 per week, zijn dit dan hondersten of al minuten en hoe tel ik dit dan op bij de 0.50 ???

maria
Ouder - woensdag 22 februari 2006

Antwoord

4·16·160=10240 seconden.
10240 seconden = 170,67 minuten = 2,84 uur.
Dat kan je vermenigvuldigen met het uurtarief... en dat zal toch geen 0,50 per half uur zijn.. maar misschien helpt dit al.

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 22 februari 2006
 Re: Omrekenen hondersten en minuten 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3