De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Re: Re: Translatie

 Dit is een reactie op vraag 43430 
Soory, maar de laatste stap in 't voorbeeld kan ik niet volgen...

iris
Student hbo - zaterdag 4 februari 2006

Antwoord

dag Iris,

De vector OE zit driemaal in de vector OO'''
Omdat DE = OE - OD, is dus 3·OE = 3·DE + 3·OD
Dus:
OO''' = 3·OE + 2·OD - 5·OC = 3·DE + 3·OD + 2·OD - 5·OC
= 3·DE + 5·(OD - OC)
= 3·DE + 5·CD
groet,

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
maandag 6 februari 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3