De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Rekenen met logaritmen

ik heb een opgave Log 1.2
(log 2 = 0.30 en log 3= 0.48 zijn gegeven)
het antwoord op deze vraag is 0.08
de uitwerking van een docent kreeg ik als volgt:
log 1.2 = log 12/10 = log (2+3)-2/log 1 = 1.08 - 1 = 0.08
ik kan dit niet echt volgen!
Groet

David
Student hbo - woensdag 1 februari 2006

Antwoord

Met de rekenregels machten en logaritmen gaat het wel...

q43423img1.gif

Vermoedelijk zitten er toch wat 'verschrijvingen' in je aantekeningen...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
woensdag 1 februari 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics