Loading jsMath...
 

De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: Afgeleide goniometrische functies

 Dit is een reactie op vraag 43091 
Ik ben bekend met de formule, maar dan nog weet ik de laatste stap niet te plaatsten. Probeer al geruime tijd een antwoord te vinden hierop maar krijg voornamelijk formules waarmee ik het nog steeds niet kan vinden. Apart geval zullen we maar zeggen.

Marcel
Student hbo - donderdag 19 januari 2006

Antwoord

Ik kan me vergissen maar dat is tekstverwerken!

Vergelijk:
sin2t = 2 sin t · cos t
sin6x = 2 sin 3x · cos 3x

Dus... t=3x... vervang in de bovenste regel t door 3x en je bent er toch?

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 19 januari 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2025 WisFaq - versie 3

eXTReMe Tracker - Free Website Statistics