De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Re: 1 = 0,9999999

 Dit is een reactie op vraag 2132 
Of om het even anders uit te leggen: 2 getallen a en b zijn pas verschillend als er altijd een getal c bestaat dat tussen a en b ligt.

Nu moet je maar eens proberen een getal te vinden dat tussen 0.999999... en 1 ligt. Er is er gewoonweg geen denkbaar, dus a = b oftewel 0.9999 = 1

tim co
Student Hoger Onderwijs België - zondag 15 januari 2006

Antwoord

Helder! Dank je wel...

Wie is wie?
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
donderdag 19 januari 2006



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3