De digitale vraagbaak voor het wiskundeonderwijs

home |  vandaag |  gisteren |  bijzonder |  gastenboek |  wie is wie? |  verhalen |  contact

HOME

samengevat
vragen bekijken
een vraag stellen
hulpjes
zoeken
FAQ
links
twitter
boeken
help

inloggen

colofon

  \require{AMSmath} Printen

Vergelijking zonder (!) de abc formule

a+b=3
a2+b2= 6
wat is a3 + b3 ?

Kan je deze vraag ook oplossen zónder de abc formule of inklemmen/grafiek?
Zo ja, hoe?

anne
Leerling bovenbouw havo-vwo - zondag 15 januari 2006

Antwoord

Anne,
(a+b)2=....Hieruit volgt ab=?en (a+b)3=a3+...
Zo moet het lukken.Succes.

kn
Vragen naar aanleiding van dit antwoord? Klik rechts..!
zondag 15 januari 2006
 Re: Vergelijking zonder (!) de abc formule 



home |  vandaag |  bijzonder |  gastenboek |  statistieken |  wie is wie? |  verhalen |  colofon

©2001-2024 WisFaq - versie 3